top of page

Sun, Aug 30

|

Tertsa Retreat

Tenger~jóga~megújulás Krétán

Tenger~jóga~megújulás Szeretettel invitálunk a megújulás jegyében szervezett nyár eleji jógatáborunkba, Krétára. Tölts velünk egy csodás hetet május végén Kréta déli részén, Tersta eldugott tengerparti jógaközpontjában!

Registration is Closed
See other events
Tenger~jóga~megújulás Krétán
Tenger~jóga~megújulás Krétán

Time & Location

Aug 30, 2020, 4:00 PM – Sep 05, 2020, 12:30 PM

Tertsa Retreat, Tertsa 700 04, Greece

About the Event

 Tenger~jóga~megújulás

Szeretettel invitálunk a megújulás jegyében szervezett nyár eleji jógatáborunkba, Krétára.

Tölts velünk egy csodás hetet május végén Kréta déli részén, Tersta eldugott tengerparti jógaközpontjában!

Az eseménynek egy különleges elvonulóhely ad otthont, ahol kétszemélyes luxus sátrakban, valamint egy igényesen berendezett, mediterrán stílusú házban kapunk szállást. Tengerre néző, szabadtéri (fedett) jóga shala áll majd kizárólagos rendelkezésünkre.

A programok között lesz napi kétszeri jógagyakorlás, szabad tánc, páros gyakorlás, jógatánc, lélekműhely meseterápiával, beszélgetések (jógáról, vegán étkezésről, jóga-életmódról, ayurvédáról, testtípusokról).

Napi háromszori étkezést biztosítunk. Vegán ételekkel energetizáljuk magunkat.

Az egész hét önmagunkról szól, testünk, lelkünk megújulásáról, melyben a tenger, a természet közelsége is támogat majd minket. A program nem lesz feszes, se kötelező, lesz idő pihenésre, akár egyedüllétre is. Minden a feltöltődést szolgálja majd.

A tábort Zsóvár Krisztina és Ráday Vera vezeti.

Időpont: 2020.05.24-30.

A jógatábor teljes ára: 740 EUR - az ár tartalmazza a szállást, az étkezést, a programokat. További költség: repülőjegy, transzfer. Utazás önállóan, de segítünk összekötni a résztvevőket a repülőjárat választásához, valamint megszervezni a közös transzfert a szállásra. Részvételi szándékod 100 EUR előleg befizetésével tudod megerősíteni. Jelentkezni az info@yogaart.hu e-mail címen tudsz. A tárgyban jelezd az esemény címét, időpontját!

Kérdés esetén is a fenti e-mail címen állunk rendelkezésedre.

Várunk sok szeretettel! 

Share This Event

bottom of page